Tilgang til Straand Hotel sine fasiliteter

Nyt gjestfrie Straand Hotel

Gjestfriheten og de gode tradisjonene er gitt videre fra generasjon til generasjon, og over 150 år senere vil man føler seg som hjemme her. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til et av Telemarks fremste fullservice hotell. Straand Hotel i Vrådal oser av historie, unike fasiliteter, kokkekunst i verdensklasse og en atmosfære du skal lete lenge etter.

Svømming på Straand Hotel

Hva er vel bedre enn å noen svømmetak i vårt tempererte basseng etter en tur i bakken vinterstid eller en vandretur om sommeren. Her koser både barn og voksne seg slik en skal når en er på ferie. Lad batteriene og få go`følelsen etter en tur i vårt svømmebasseng.

Alle som booker leiligheter i Vrådal sentrum har dette inkludert. Hyttefolk og andre kan betale en liten sum for inngang. Da har du tilgang på garderober, svømmebasseng og badstue. 

Vrådals store stolthet – M/S Fram

Velkommen om bord. Veteranbåten M/S Fram seiler på innsjøene Nisser og Vråvatn fra Vrådal. Hun går i trafikk fra mai til oktober med sightseeingturer i vakker innlands-skjærgård. M/S Fram kan også chartres til spesielle anledninger. Du kan også lese Framposten for mer informasjon om MS Fram og området Nisser og Vråvatn

Previous slide
Next slide

Straand Sommerland

Ved vannkanten, like nedenfor hotellet, finner du Straand Sommerland. Her er det blant annet: flott sandstrand, lekeapparater, uteservering (juni-august), trampoliner, STOR vanntrampoline, sandvolleyball bane, gressplen, utleie av robåter, kanoer, pedalbåter og sykkelutleie på hotellet. Vi har også et av Skandinavias høyeste klatretårn på 12 meter! Her er det klatreruter for både nybegynnere og erfarne klatrere – samt egen side for rappelering. Ta kontakt med hotellet dersom du ønsker å leie klatretåret. Det kreves brattkort og eget utstyr.

Uterestaurant

Uterestauranten har servering av enkle retter og salg av is, brus, øl og vin. Enkelte kvelder er det underholdning med trubadur. Restauranten er åpen fra ca. 23. juni til ca. 5-10. august og er væravhengig.